Om oss

Med Norrland som arena – från Söderhamn i söder, till riksgränsen i norr

Säljgruppen är ett säljbolag som verkar i hela Norrland där vårt område svarar för cirka 55% av Sveriges yta. Vi är specialiserade på färsk- och frysvaror inom dagligvaruhandeln och hjälper i dagsläget över 300 butiker att skapa starkare varumärken med ökad försäljning.

Låt oss berätta mer om hur vi jobbar.

Vi hjälper dig att stärka ditt varumärke och öka försäljningen

Den stora utmaningen i att ha egna säljare och verka i Norrland är för många leverantörer det stora geografiska området. Detta innebär att man som säljare tillbringar många timmar i bilen.

I och med att vi inom Säljgruppen är så pass många fältsäljare är det möjligt för oss att krympa kundstocken per säljare. Resultatet och den stora fördelen med det är att vi kan genmföra tätare besök, hålla en närmare dialog och på så sätt erbjuda våra uppdragsgivare en kostnadseffektiv lösning i hela Norrland.

Detta är något vi ständigt strävar efter att kunna ge löfte om till våra uppdragsgivare – både idag och imorgon – för långvariga och givande relationer åt båda håll.

Kort om oss på Säljgruppen:

Stor lyhördhet, effektiva lösningar och genuint engagemang

Som Norrlands äldsta säljbolag har vi som ambition är att ha högre närvaro i butik än våra konkurrenter. På grund därav är vi fler säljare på ett upptagningsområde där ett företag vanligtvis brukar ha 1-2 säljare. 

Med oss kan du förvänta dig stor lyhördhet, effektiva lösningar och genuint engagemang från dag ett.
Genom att välja att ta hjälp av oss gör du även valet att göra förändring för din verksamhet. Låt oss tillsammans göra den förändringen positiv. 

Ta kontakt med oss och boka ett förutsättningslöst möte idag, för ett starkare varumärke och ökad försäljning redan imorgon.

Välkommen till oss Säljgruppen.

070-385 98 22
Vill du stärka ditt varumärke och öka din försäljning?

Gratis offert

1. Du kontaktar oss

Kontakta oss och via mail eller telefon.

2. Vi återkopplar

När vi har tagit emot din förfrågan återkopplar vi till dig så snart som möjligt för att boka ett förutsättningslöst möte.

3. Vi träffas

Efter överenskommelse ses vi för att prata mer om dina behov och hur vi kan hjälpa dig på bästa vis därefter.

Kom i kontakt med oss och få en kostnadsfri offert